ثبت کسب و کار (تبلیغات)
تهران
تغییر شهر
اراک
اردبیل
ارومیه
اسلامشهر
اصفهان
اهواز
بابل
بجنورد
بندرعباس
بوشهر
پاکدشت
پردیس
پرند
تبریز
تربت حیدریه
تهران
خرم آباد
خمین
رباط کریم
رشت
زاهدان
زنجان
ساری
سبزوار
سمنان
شهرک اندیشه
شهرکرد
شهریار
شیراز
فردیس
قزوین
قم
گرگان
گرمدره
لاهیجان
لواسان
محمودآباد
مشهد
نیشابور
ورامین
کرج
کرمان
یزد
جستجو:
در:
صفحه اصلی
دسته بندی مشاغل
مشاهده تمامی فعالیت ها
آرایشی و بهداشتی
رستوران و تهیه غذا
ورزش ، سرگرمی و هنر
آموزش
الکترونیک و دیجیتال
پزشکی و سلامت
صنایع پوشاک
صنعت
خدمات عمومی و دولتی
لوازم ساختمان و منزل و راه سازی
حمل و نقل
خودرو
سفر و گردشگری
چاپ و تبلیغات
محله ها
ثبت کسب و کار و تبلیغات
مقالات
درباره ما
تماس با ما
ورود اعضا
ثبت نام در سایت
×
لطفاً جهت انتخاب ، بر روی شهر مورد نظر کلیک نمایید
اراک
اردبیل
ارومیه
اسلامشهر
اصفهان
اهواز
بابل
بجنورد
بندرعباس
بوشهر
پاکدشت
پردیس
پرند
تبریز
تربت حیدریه
تهران
خرم آباد
خمین
رباط کریم
رشت
زاهدان
زنجان
ساری
سبزوار
سمنان
شهرک اندیشه
شهرکرد
شهریار
شیراز
فردیس
قزوین
قم
گرگان
گرمدره
لاهیجان
لواسان
محمودآباد
مشهد
نیشابور
ورامین
کرج
کرمان
یزد
صفحه اصلی
>
مقالات
>
مزایا و معایت کابینت تمام چوب و کابینت با روکش چوبی
مزایا و معایت کابینت تمام چوب و کابینت با روکش چوبی
کابینت چوبی از جمله محبوب ترین اجزای هر آشپزخانه ای می باشد. از آنجایی که چوب مورد استفاده برای ساخت کابینت از تنوع بالایی برخوردار است؛ شاید این سوال برایتان پیش بیاید که از چه جنسی برای کابینت آشپزخانه استفاده کنیم؟ کسانی که قصد تغییر دکوراسیون منزل را دارند، عموماً با این سوال درگیر هستند.
چوب یکی از متریال هایی است که بیشترین کاربرد را برای ساخت کابینت های آشپزخانه دارد. اما چرا؟ چه چیزی چوب را تبدیل به یکی از متریال های محبوب برای ساخت کابینت در آشپزخانه های لوکس و متوسط می کند؟ در اینجا مزایا و معایب کابینت چوبی بیان خواهیم کرد تا شما را برای بهترین تصمیم گیری کمک نماییم.
مزایای کابینت چوبی
در اینجا مزایای
کابینت چوبی
را بیان خواهیم کرد و توضیح مختصری درباره هر مورد خواهیم داد.
۱. طرح زیبای چوب
کابینت های چوبی بسیار زیبا می باشند و این زیبایی همیشگی است. زیرا چوب نقش و نگار چشم نوازی دارد و همواره نظر انسان را به خود جلب می نماید و با هر سلیقه سازگار می باشد. شاید یکی از دلایلی که اینقدر چوب را جذاب نموده است بافت های متفاوت انواع چوب ها با یکدیگر است. در واقع شما دو بافت کاملا یکسان از چوب نمی توانید بیابید. لازم به ذکر است کابینت های تمام چوب می تواند به تنهایی ارزش هر خانه ای را بالا خواهد برد.
۲. انطباق پذیری
چوب انعطاف پذیر است و می توان به روش های مختلف به آن طرح و شکل متنوعی داد که اصطلاحا می گویند چوب قابلیت ابزار خوری بالایی دارد. در واقع کابینت چوبی را می توان در انواع مدل و طرح ساخت و دقیقا امکان سفارشی سازی آن بنا بر سلیقه کارفرما وجود دارد. کابینت های چوبی در شکل ها، اندازه ها و عمق های مختلفی ارائه می شوند و به شما کمک می کنند تا آشپزخانه یا حمامتان بسیار منحصر به فرد تر سازید.
۳. دوام بالای چوب
همه ی کابینت های چوبی از یک نوع چوب ساخته نشده اند. بعضی از چوب ها دوام بالاتری نسبت به بقیه دارند. چوب های با کیفیت و گران قیمت، سال های بسیار زیادی عمر می کنند. برای مثال بلوط سفید عمر و دوام بالاتری نسبت به بلوط قرمز دارد.
۴. تنوع کابینت های چوبی
چوب انواع مختلفی دارد که در قیمت، ظاهر و دوام باهم متفاوتند. تنوعی که در چوب وجود دارد باعث برتری آن نسبت به دیگر مواد برای ساخت کابینت می شود، به ویژه آنکه می توان چوب را به رنگ دلخواه خود در آورید.
5. هزینه نصب و تعمیر کابینت چوبی پایین است
ساخت و نصب کابینت های چوبی آنچنان به نیروی کار زیادی احتیاج ندارند و این به این معناست که شما می توانید حتی با ایجاد تغییرات بنا به سلیقه خود هزینه های کمتری برای نصب انها پرداخت کنید. برعکس، برای مثال نصب کابینت های فلزی نیازمند نیروی کار زیادی می باشد و به همین دلیل می تواند هزینه های بیشتری را به کارفرما تحمیل نماید.
6. قابلیت نصب انواع دستگیره و یراق آلات
با توجه به جنسی که چوب دارد، می توان انواع یراق آلات و دستگیره را بر روی آن نصب نمود. همین امر موجب زیبایی بیشتر کابینت های چوبی می شود.
معایب کابینت چوبی
هر چیزی در زندگی دارای نقاط ضعفی می باشد و اینکه بگوییم کابینت های چوبی هیچ معایبی ندارند یک دروغ محض است.
1- امکان صدمه دیدن کابینت های چوبی با آب و یا هجوم حشرات از نقایص اصلی این نوع کابینت می باشد.
2- حشرات می توانند به چوب خیلی ساده تر از سایر مواد آسیب برسانند.
لازم به ذکر است بعضی از چوب ها آسیب پذیری بیشتری در مقابل آب و هجوم حشرات دارند. در هنگام
خرید کابینت چوبی
، انتخاب چوب هایی مانند ساج و سرو که مقاومت بیشتری در مقابل این تهدیدات دارند می تواند کمک کننده باشد. البته راهکارهایی برای نگهداری از کابینت چوب وجود دارد که باعث می شود آسیبی به کابینت نرسد.
چگونه می توان از حضور حشرات و نفوذ رطوبت در کابینت چوب جلوگیری کرد؟
برای کاهش ریسک چنین مشکلاتی باید مراقب نشتی ها باشید و کابینت ها را تمیز و به دور از رطوبت نگه دارید و به طور منظم منزل خود را برای نشانه های حضور حشرات وارسی نمایید. نگهداری غذا ها در ظرف های محکم و دور ریختن خوراکی ها به محض خراب شدنشان از حضور حشرات در آشپزخانه ی شما جلوگیری می کند. اگر حشرات چیزی برای خوردن نداشته باشند دلیلی برای ماندن نخواهند داشت.
کابینت های چوبی همچنان انتخاب اول هستند
اگر خواهان زیبایی و کیفیت هستید، چوب همچنان اولین انتخاب برای کابینت ها می باشد. به همین دلیل است که کابینت های چوبی انتخاب گرانی محسوب می شوند.
از چه چوبی برای ساخت کابینت استفاده می شود؟
همانطور که می دانید از انواع چوب ها می توان در ساخت کابینت استفاده کرد که هر یک از آنها ویژگی منحصر به فردی دارد. چوب کابینت تاثیر بسزایی در ماندگاری کابینت و همچنین زیبایی آن دارد دارد. در اینجا ویژگی متداول ترین چوب هایی که می توان در تولید کابینت تمام چوب استفاده کرد، توضیح داده شده است.
چوب افرا :
این چوب سبک رگه رگه همراه با پایه رنگ ثابتی دارد. اگر قصد دارید کابینت یکدست و یک رنگ داشته باشید، این چوب مورد پسند شما می باشد.
چوب بلوط : بلوط رنگ روشن تری دارد و رگه های آن از چوب افرا مشخص ترند. این نوع چوب گره ها و خطوط و رگه های طبیعی دارد که با پرداخت کردن و جلا دادن ظاهر خوبی پیدا می کند.
چوب گردوی امریکایی :
این نوع چوب زیبا، با دوام، متراکم و با رگه های کاملا واضح می باشد. چوب گردوی امریکایی انتخابی عالی برای کسانی است که به دنبال ظاهری منحصر به فرد هستند.
چوب گیلاس :
گفته می شود که رنگ چوب گیلاس به مرور زمان و در معرض نور روشن تر می شود. در واقع چند ماه پس از نصب آن رنگ ابتدایی آن ممکن است تغییر کند. چوب گیلاس در دو نوع با و یا بدون گره های پرداخت نشده موجود می باشد و یکی از با داوم ترین انواع چوب است که در برابر ضربه بسیار مقاوم است.
چوب کاج :
این چوب نرم بوده و در مقایسه با چوب های سخت، دچار صدمه می شود. اما همچنان برای ساخت
کابینت آشپزخانه
از آن استفاده می شود. گره هایی که در چوب کاج وجود دارد بسته به دکوراسیون منزل می تواند انتخاب خوبی برای طراحی آشپزخانه های سنتی باشد.
کابینت روکش چوب چیست؟
کابینت با روکش چوب
نیز می تواند انتخاب مناسبی برای آشپزخانه باشد. روکش چوب لایه های نازکی از چوب طبیعی است که توسط تکنیک های ویژه بر روی سطح کابینت از جنس MDF پرس و چسبانده می شود. ضخامت استاندارد روکش چوب 7 میلیمتر می باشد. روکش چوب های بلوط، گردو، ملچ، زیتون و … از جمله رایج ترین روکش ها هستند.
کابینت روکش چوب به محیط آشپزخانه زیبایی می بخشد. طبع روکش چوب در مقایسه با روکش های مصنوعی از جمله لمینیت بسیار گرم می باشد. این موضوع به هنگام تماس دست با کابینت کاملاً حس می گردد. این کابینت ها برای اشخاصی که دوستدار محیط زیست هستند، انتخاب مناسبی است. از آنجایی که متریال طبیعی می باشد، قابلیت بازگشت به محیط زیست را دارد. اگر علاقمند به کابینت تمام چوب هستید، اما بودجه کمتری در نظر دارید، کابینت روکش چوب را پیشنهاد می نماییم.
مزایای کابینت روکش چوب
1. روکش چوب به دلیل داشتن ظاهر چوب طبیعی، جلوه زیبایی دارد.
2. رنگ کردن کابینت روکش چوب به رنگ دلخواه امکان پذیر می باشد.
3. کابینت روکش چوب قیمت پایین تری در مقایسه با تمام چوب دارد.
4- یا توجه به نحوه برش، نقوش چوب طبیعی با بافت متفاوتی حاصل می شود.
معایب کابینت روکش چوب
کابینت روکش چوب نیز همانند هر محصول دیگر، علاوه بر مزایا، معایبی دارد. از جمله معایب کابینت روکش چوب به شرح زیر می باشد:
1- در صورتی که برای طولانی مدت در تماس مستقیم با آب باشد، صدمه می بیند.
2- نصب ورقه های روکش چوب نیاز به متخصصین کارآمد دارد. نکته ضروری این است که روکش های چوبی باید 3 تا 5 روز در دمای محیط قرار گرفته و سپس نصب گردند.
3- از آنجایی که روکش چوب تنها لایه نازکی از چوب است؛ نیاز به نگهداری بالا دارند تا خط و خش روی آنها نیفتد. توصیه می شود که از روغن چوب برای نگهداری آن استفاده شود.
4- همانطور که گفته شد روکش چوب بر روی MDF و یا پلای وود قرار می گیرد که میزان انبساط و انقباض شان در مقایسه با روکش چوب متفاوت است. روکش چوب در معرض تغییرات هوا منبسط و منقبض می گردد، در حالیکه این حالت برای MDF که کاور شده است، رخ نمی دهد. در نتیجه ممکن است روکش چوب دچار ترک گردد.
5- از دیگر معایب کابینت های روکش چوب می توان به مقاومت پایین در برابر حرارت بالا اشاره کرد.
کابینت چوبی سفید
کابینت چوبی سفید انعطاف پذیری بالایی داشته و برای تمامی فضاها و سبک ها مناسب است. رنگ سفید به عنوان یک رنگ خنثی با سایر تجهیزات و رنگ ها همخوانی لازم را خواهد داشت. علاوه بر این، گزینه های متعددی را برای نوع رنگ کابینت خود خواهید داشت. این نوع از کابینت مناسب برای آشپزخانه های کوچک است.
برای کابینت سفید چوبی امکان بهره گیری از انواع رنگ های پلی اورتان مات، نیم پلی استر، پتینه و … وجود دارد. امکان استفاده از ابزار برای ایجاد طرح های کلاسیک و نئوکلاسیک در انواع کابینت با رنگ پوششی وجود دارد.
در صورتی که بودجه محدودی دارید، می توانید کابینت هایگلاس براق سفید را جایگزین کابینت با رنگ پوششی نمایید. در این صورت سطح کابینت صاف و مسطح و همچنین براق خواهد بود.
در کنار کابینت چوبی چه انتخاب های دیگری دارید؟
به این نکته توجه نمایید که برای
خرید کابینت آشپزخانه
انتخاب های دیگری به غیر از کابینت چوبی نیز داریم. مدل کابینت هایی که از چوب ساخته نشده اند معمولا فلزی هستند. کابینت فلزی اکثرا از جنس فولاد خام، گالوانیزه و استیل می باشد و نکته جالب توجه در مورد آنها این می باشد که به طور معمول به گونه ای ساخته می شوند که به کابینت چوبی شبیه باشند. اما چیزی که نمی توانند در آن به چوب شبیه باشد ماندگاری و دوام آنهاست. این را به خاطر داشته باشید تنها وقتی که زمان یا بودجه ی محدودی دارید، کابینت فلزی بهترین انتخاب هستند.
برچسب ها :
•
کابینت چوبی
•
خرید کابینت چوبی
•
خرید کابینت آشپزخانه
•
کابینت آشپزخانه
سایر مقالات
تفاوت انواع کابینت ها
مشاهده مقاله
کابینت مدرن چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
مشاهده مقاله
کابینت ممبران چیست و چه ویژگی خاصی دارد؟
مشاهده مقاله
کابینت هایگلاس و مزایا و معایب آن
مشاهده مقاله